Η Thinx Information Solutions, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της με την OnLine Data A.Ε. ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Βόρειο Ελλάδα, προσφέρει ολιστική λύση και εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain) και τα logistics.

Οι πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες εξειδικεύονται στους κάτωθι τομείς:

CORE.TMS International Freight Forwarding & Shipping Agency
Ολοκληρωμένη λύση για τις εταιρείες διεθνών μεταφορών και ναυτικών πρακτορείων.

CORE.TMS Air Freight & eAWB
Η λύση CORE Air Freight e-AWB αποτελεί προϊόν μιας διεθνούς συνεργασίας της OnLine Data AE με την Ιταλική Cargo Start Srl, προσφέροντας συνδεσιμότητα με περισσότερες από 120 αεροπορικές εταιρείες και με την ετήσια ανταλλαγή περισσότερων από 3,5 εκατομμυρίων ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

CORE.TMS Container Logistics
Αναλυτική παρακολούθηση κινήσεων & εργασιών TEUS & depot. Τιμοκατάλογοι υπηρεσιών με πολλαπλά κριτήρια διαχείρισης.

CORE.TMS Courier & City/Intercity Distribution
Η απόλυτα καινοτόμα λύση για το «τελευταίο μίλι», με εξειδίκευση τα πρακτορεία εθνικών μεταφορών, αστικών διανομών και courier.

CORE.TMS TARRIF
Διαχείριση τιμοκαταλόγων πελατών και προμηθευτών/ανταποκριτών με πλήθος κριτηρίων διαχείρισης.

CORE.WMS Cross Docking
Το πλέον σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αποθηκών WMS της αγοράς.

CORE C.R.M.
Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για έναν ολιστικό μετασχηματισμό στις λειτουργίες μιας επιχείρησης. Μετασχηματίζει την πελατειακή εμπειρία σε εξασφάλιση της ποιότητας, της ορθότητας και της ευελιξίας. Ενοποιεί την επικοινωνία των τμημάτων χωρίς κόστος και δημιουργεί νέα κουλτούρα που προσφέρει αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας.

CORE EDI
Σύγχρονο και εύχρηστο EDI που μηδενίζει το κόστος λειτουργίας και καταχώρησης δεδομένων. Ένα παγκόσμιο προϊόν με βραβευμένη τεχνολογία που ακολουθεί όλα τα διεθνή πρότυπα.

CORE WEB PORTAL
Λύση διαδικτυακής πύλης που παρέχει στους συνεργάτες της επιχείρησης, ασφαλή, και οργανωμένη πρόσβαση σε εταιρικές πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησης τους.

DeliverΙΤ – Mobile App
Ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό με online σύνδεση για ανάκτηση δεδομένων, geographical tracing, routing για smart devices σε πλατφόρμα Android. Διαχείριση παραδόσεων POD, παραλαβών POC μέσω mobile / smartphone συσκευής και αυτόματης ενημέρωσης στοιχείων. Απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες με διαδικασίες διανομής και παράδοσης & λειτουργεί σε όλη την Ευρώπη.

CORE.UniDoMS
Ψηφιοποίηση & ηλεκτρονική αρχειοθέτηση εγγράφων για άμεση ανεύρεση και διαχείριση.

Equipment, Assets & Configuration Management
Μια εξειδικευμένη σουίτα για τη διαχείριση στόλου οχημάτων, μηχανημάτων και παγίων στοιχείων.